Volvo XC90 de top 5 winnaar


29 jul 2019

Volvo XC90 de top 5 winnaar

We hebben een tijdje een poll op de site gehad waar je kon aangeven wat jouw nummer 1 zevenzitter is waarbij je kon kiezen uit een lijstje van 10. De poll levert de volgende top 5 lijst op:

 1. Volvo XC90
 2. Ford S-Max
 3. Audi Q7
 4. Toyota Pruis Wagon
 5. Ford Grand C-Max

Een absolute winnaar is de Volvo XC90, een prachtige auto met veel ruimte, maar ook een dure oplossing voor een zevenzitter. Daarnaast is Ford goed vertegenwoordigd in de top 5 met zowel we S-Max als C-Max. De Prius Wagon is een oude bekende die het nog steeds altijd goed blijft doen.

De statistieken van de site leveren een ander beeld op. De XC90 en de Q7 doen ook daar goed mee maar de overige modellen wijken af. De Tesla Model X stond niet in de poll dus dat is te verklaren maar vooral de Orlando die hoog in de statistieken komt maar laag scoort in de poll is interessant. Misschien een betaalbare auto die als niet bijzonder mooi wordt ervaren?

Top 5 bekeken modellen

 1. Audi Q7
 2. Volvo XC90
 3. Chevrolet Orlando
 4. Ford Galaxy
 5. Tesla Model X

Tenslotte ook gekeken naar de meest gelezen artikelen, wat de volgende top 5 oplevert:

 1. Gewoon-met-zn-vieren-op-de-achterbank-met-de-multimac
 2. Een-derde-bank-voor-iedere-station-de-uniklapbank-of-univastbank
 3. Maak-van-je-volvo-v70-een-7zitter
 4. Nooit-meer-een-renault-grande-espace
 5. Zafira-live-tot-wel-negen-zitplaatsen

Wat opvalt in de lijst met meest gelezen weblog artikelen is dat de artikelen die gaan over een goedkope oplossing om van een gewone vijf zitplaatsen auto een zes- of zevenzitter te maken. Nu kwamen we laatst een nieuwe aanbieder op die (kleine) markt tegen uit Zeeland en wij zijn uiteraard nooit te beroerd die link hier op te nemen: http://www.kinderachterbank.nl/. Doe er je voordeel mee en laat ons weten hoe het bevalt!

Verder zo vlak voor de zomer staat het artikel over pech met de Renault Espace ook nog steeds hoog in de top 5. Wij hopen dat dit jullie niet overkomt en wensen iedereen een goede, veilige en zonder technische problemen vakantiereis!