Meer over ons en onze ultieme 7-zits ervaring.

Auto’s met 7 zitplaatsen en meer zijn lastig te vinden. Dat is vaak een hele zoektocht. Daarom is er 7zitter.nl, een initiatief van Garage Geurtsen in Veenendaal. We zijn dé specialist in zevenzitters, zowel nieuwe auto’s als occasions. Je slaagt bij ons sowieso.

Plan een afspraak
  • De grootste keuze

    Alle betrouwbare merken en modellen op één plek.

  • Specialist

    Profiteer van onze kennis van alle zevenzitters op de markt.

  • Hartelijk

    Wees welkom in onze showroom en kruip achter het stuur.

7zitters zijn zeldzaam!

De gemiddelde vijfpersoonsauto is bij elke autodealer te vinden. Maar het is een hele zoektocht om de juiste auto te vinden waarin meer dan 4 kinderen hun lange benen kunnen parkeren en er ook nog genoeg ruimte over is voor bagage. Autodealers hebben vaak maar 2 of 3 zevenzitters staan, terwijl je als klant een (ruime) keuze wilt hebben. Online zoeken op Marktplaats, Autotrack en Gaspedaal blijkt ook lastig. Want passen er drie kinderstoeltjes naast elkaar op één zitrij? Past de kinderwagen in de achterbak? Heeft de auto praktische deuren? Vragen en keuzes die om een specialist vragen.

7Zitter is dé uitkomst voor iedereen die zoekt naar een ruime auto.

Als expert in zevenzitters, maken we een einde aan de frustrerende zoektocht. Met minstens 30 verschillende soorten zevenzitters op voorraad weten we precies waar we het over hebben. En dat niet alleen. Al onze auto’s zijn zorgvuldig gecheckt en klaar om de weg op te gaan. Zo kom je dus niet voor onaangename verassingen te staan. Ons brede assortiment van zeven- en zelfs negenzitters is gevarieerd. Volkswagen, BMW, Opel of iets anders? Luxe of eenvoudig. Wat jij wilt. Maar wees gerust, we verkopen alleen auto’s waar we 100% achter staan. Twijfelen we aan een merk of een specifiek type? Dan zal je die auto niet bij ons in de showroom vinden. Ook dat past bij een specialist.

We geven eerlijk advies en laten je de auto’s zelf ervaren.

We begrijpen dat de aankoop van een zevenzitter een flinke investering is. Daarom staan we klaar om je te helpen. We geven eerlijk advies en laten je de auto’s zelf ervaren. Loop eens een rondje door onze showroom en trek de deuren open. Wil je even proefzitten of een testrit maken? Alles kan. Welke ruimte hebben jullie nodig om op reis te gaan? Daar draait het bij ons om.

Neem contact op

De specialisten van 7zitter

Willem Geurtsen

Eigenaar en inkoop

Gijs Geurtsen

Eigenaar

Bart Geurtsen

Aftersalesmanager

Evert-Jan Lagerweij

Allround manager

Gerrit Geurtsen

Office manager

Henri de Koning

Werkplaatschef

Willem de Haan

Verkoopadviseur

Martin Lagerweij

Verkoopadviseur

Joran Breunissen

Verkoopadviseur

Julian Warring

Verkoopadviseur

Ferdinand Kersseboom

Electronica- en diagnosespecialist

Dirk Kampert

Monteur

Gerard van Beek

Monteur

Evert Kampert

Monteur

Lennard van Beijnum

Monteur in opleiding

Tim van Eenennaam

7zitter.nl

Carlinda Noordegraaf

Secretaresse

Onze historie

De oprichting

Gijs Geurtsen begon in juni 1980 als monteur bij een VW/Audi dealer en startte Garage G. Geurtsen in Langbroek op 1 januari 1986. Na zijn huwelijk in 1987 versnelde de groei, met uitbreiding van faciliteiten in 1988. Het bedrijf verkocht rond die tijd ongeveer tien auto’s, en er was ondersteuning van een zaterdag- en avondhulp.

Naar Veenendaal

In 1989 verhuisde het bedrijf opnieuw voor meer ruimte en plaatste een vierkoloms hefbrug. Door overheidsrestricties moest er gezocht worden naar een nieuwe locatie. Gelukkig bood een bekende in het voorjaar van 1989 zijn pand aan op de Parallelweg 106 in Veenendaal. Na de overdracht in september 1989 begon de bouw, die eind november werd voltooid. Het terrein werd verhard en geschikt gemaakt voor de verkoop van auto’s. Alles uit Langbroek werd naar Veenendaal verplaatst en op 1 december begon de werkplaats, gevolgd door de verhuizing van het woonhuis eind december, met veel hulp van de familie.

De jaren ‘90

Aan de Parallelweg duurde de periode bijna 10 jaar. Rond die tijd stonden ongeveer twintig auto’s te koop, en in 1990 kreeg de werkplaats goedkeuring voor APK-keuringen. Zowel verkoop als werkplaats werden in 1990 gerund door één fulltime kracht, met ondersteuning van parttimers. Klanten uit de regio Langbroek bleven ondanks de afstand komen. Vanaf 1 januari 1991 werd de eerste fulltime monteur aangenomen.

In 1991 werd het terrein uitgebreid door aankoop van de buurman, wat cruciaal was vanwege het groeiende aantal auto’s. Het aantal te koop staande auto’s steeg in 1992 snel naar meer dan 40, en een tweede monteur werd aangenomen. In 1993 werden nieuwe bestrating en een extra tweekoloms brug toegevoegd aan de werkplaats. Het assortiment groeide naar 50 auto’s.

In 1993/1994 onderging de werkplaats een grondige verbouwing, met een extra brug, twee elektrische roldeuren en een draaiende complete werkplaatsinrichting vanwege het grote werkaanbod.

Klompersteeg 19

In 1995 volgde een reorganisatie. Omdat de prijsklasse en kwaliteit in dat jaar waren toegenomen, werd er heel voorzichtig nagedacht over de langere termijn. We zagen twee opties: ingrijpend verbouwen of uitzien naar een ruimere locatie.

In 1998 werd nog een nieuwe vierkoloms hefbrug geplaatst. In maart 1999 werd de eigenaar van de huidige plek, de Klompersteeg 19, benaderd. Na wat onderhandeling was koop vrij snel gesloten. In september 1999 heeft de verhuizing plaatsgevonden. De vierkoloms hefbrug verhuisde mee, terwijl er ook vier nieuwe hefbruggen en een remtestbank werden geplaatst. Een verandering van 1300 m² naar 3850 m² grondoppervlakte: wat een ruimte! Op het gehele terrein en vooral in de werkplaats zijn er veel dingen veranderd en verbeterd.

Er wordt nu gewerkt met 18 medewerkers fulltime en nog een aantal parttimers en senioren om diverse werkzaamheden te verrichten.

7zitters.nl is een initiatief van de Geurtsen Groep

Hoe vind je de juiste auto waar meer dan 4 kinderen hun lange benen kwijtkunnen. En waar ook nog genoeg ruimte is voor bagage. Passen er drie kinderstoeltjes op één zitrij? Past de kinderwagen in de achterbak? Heeft de auto praktische deuren? Alleen een expert kan eerlijk en goed antwoord geven op zulke vragen. Daarom is er 7zitter.nl, een initiatief van de Geurtsen Groep in Veenendaal.

Kijk en vergelijk, óók in onze showroom

Op deze website vind je ons actuele aanbod van nieuwe zevenzitters en occasions. Elke occasion checken we eerst zorgvuldig in onze werkplaats. Want we verkopen alleen auto’s waar we 100% achterstaan. Willen jullie proefzitten of een testrit maken? Welkom in onze showroom in Veenendaal!