Twee nieuwe uitvoeringen voor Sharan met extra luxe


17 aug 2013

Twee nieuwe uitvoeringen voor Sharan met extra luxe

De Volkswagen Sharan is er per direct als luxueuze Comfortline Edition en Highline Edition. Beide zijn standaard uitgevoerd als zevenzitter. Ook worden de nodige extra’s gemonteerd tegen een aantrekkelijke prijs. Het totale klantvoordeel bedraagt minimaal 3.300 euro. De Sharan behoort tot de ruimste auto’s in zijn segment. Hij heeft een gigantische bagageruimte van liefst 884 liter. Door de achterste zitplaatsen en de passagiersstoel neer te klappen wordt dat bijna 2,5 kuub: 2.430 liter. De nieuwe Editions hebben ‘Easy Fold’. Daarmee verdwijnen de twee achterste stoelen in de bodem. De Sharan verandert zo in een handomdraai in een vijf-, zes-, of zevenzitter. Alles én iedereen kan zo mee in een Sharan – handig in deze vakantieperiode.

Comfortline Edition
De Sharan Comfortline Edition komt in de plaats van de Comfortline en biedt als extra’s: Executive pack met radio-navigatie (RNS 315), telefoonvoorbereiding ‘Plus’, Park Distance Control en Alarm ‘plus’. Ook zeven zitplaatsen (twee stoelen op de derde rij) zijn zoals gezegd standaard. De reguliere prijs met al deze extra’s zou uitkomen op 47.224 euro. Voor de Sharan Comfortline Edition betaal je echter vanaf 43.890 euro. Ofwel: een klantvoordeel van ruim 3.300 euro.

Highline Edition
De Sharan Highline Edition heeft alles van de Comfortline Edition plus: elektrisch bediende achterklep, zonwering voor de achterste zijruiten en Park Assist. Dit laatste maakt automatisch inparkeren mogelijk. De nieuwe Sharans zijn er met TSI-benzinemotoren of met TDI-diesels. De Sharan Highline Edition is er vanaf 46.930 euro, wat een klantvoordeel van ruim 4.000 euro betekent ten opzichte van de reguliere prijs van 50.937 euro.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en BPM