Toyota Sienna Minivan onbekend en onbemind?


2 aug 2012

Toyota Sienna Minivan onbekend en onbemind?

De eerste Sienna zag eind 1997 het licht en is inmiddels aan zijn derde generatie toe. De derde generatie is in december 2009 gepresenteerd op de Los Angeles Auto Show. De tweede zitrij in de Sienna kan niet weggeklapt worden in de vloer maar moet fysiek verwijderd worden indien je meer laadruimte nodig hebt. De derde zitrij daarentegen is wel weg te klappen en keurig weg te werken zonder eruit te halen (als stow-and-go van Chrysler). Verder is de Sienna uitgerust met alle belangrijke technische snufjes die er op de markt zijn zoals Smart Key system (start/stop knop), LCD schermen en navigatie. Verder is de Sienna uitgerust met schuifdeuren wat in veel gevallen praktisch is.

Verder op de site: “For safety the back-up camera comes with a new 180° panoramic view. Other new options include a Pre-Collision System (PCS) as well as an automatic highbeam dimmer, Safety Connect and a more advanced stability control system known as Vehicle Integrated Dynamics Management. A driver’s knee airbag is now standard as well.”

Warm geworden van deze auto, dan moet je em of importeren vanuit Amerika of een reeds geimporteerde zoeken. Nu kom ik weer terug bij de mail van Peter. Peter schrijft in zijn mail over zijn Toyota Sienna: “graag attendeer ik u op een in Nederland unieke auto, de Toyota Sienna 8 persoons MPV, die ik bij een verhuizing heb geimporteerd uit de VS. Veel ruimte, 8 volwaardige zitplaatsen, topkwaliteit, betrouwbaar en veel zuiniger in gebruik dan auto’s als de Voyager.”. Voor meer informatie: http://link.marktplaats.nl/579579805

Overige links m.b.t. de Toyota Sienna:
– http://www.toyota.com/sienna/
– http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Sienna