Nieuw: Dacia Lodgy, zeer ruime budget MPV


5 jan 2012

Nieuw: Dacia Lodgy, zeer ruime budget MPV

Gezinnen die op zoek zijn naar een veelzijdige auto voor een aantrekkelijke prijs, kunnen binnenkort een nieuwe MPV aanschaffen met drie jaar garantie. Met zijn ruime afmetingen toont de Lodgy de designkenmerken van Dacia: ruimte, robuustheid en functionaliteit. Het profiel van de auto laat zien dat er veel ruimte is, zelfs voor passagiers op de derde zitrij, evenals een aanzienlijke bagageruimte. En dit alles met een lengte van slechts 4,5 meter.

Zijn naam, Lodgy, van het Engelse ‘lodge’, verwijst direct naar zijn belangrijkste kenmerk: de mogelijkheid om een gezin en al hun bagage mee te nemen.

Met zijn ruime afmetingen toont de Lodgy de designkenmerken van Dacia: ruimte, robuustheid en functionaliteit. Het profiel van de auto laat zien dat er veel ruimte is, zelfs voor passagiers op de derde zitrij, evenals een aanzienlijke bagageruimte. Desondanks bedraagt de lengte een bescheiden 4,5 meter.

We wachten nog even op de prijzen en verdere details maar die zullen vast en zeker in maart 2012 rond de Salon van Genève gaan volgen…