Hoe vervoeren de grote gezinnen uit “een Huis Vol” zich?


2 jan 2018

Hoe vervoeren de grote gezinnen uit “een Huis Vol” zich?

In het programma worden drie gezinnen gevolgd. Een oude bekende vanuit het vorige seizoen is de familie Adema, die twee dochters hadden en vervolgens een vierling erbij kregen. Nieuw dit jaar zijn de familie Buddenbrucks uit het zuiden van het land met hun negen kinderen en de tiende op komst. Nieuw dit jaar ook de familie Lopez die laat zien hoe vader Jay zijn vijf kinderen opvoed. Laten we ze stuk voor stuk langslopen en kijken naar hun vervoermiddelen:

Familie Buddenbrucks

In een van de laatste afleveringen gaat de familie Buddenbrucks op vakantie naar Slagharen, een behoorlijk stukje rijden. In deze aflevering krijgen we inzicht hun manier van vervoeren. De familie Buddenbrucks heeft niet gekozen voor een grote auto waar ze met zijn allen inpassen maar verdeelt hun kroost over twee auto’s een groene Volkswagen Bora en Jaguar S-type. Beide ouders chauffeuren de auto’s en in de ene auto zitten vier kinderen en in de andere vijf. In de Jaguar dus gewoon ouderwets met zijn vieren op de achterbank, alleen zonder een Multimac. Ook verdeeld over twee auto’s is er genoeg dynamiek in beide auto’s.

Familie Adema

De familie Adema (van het bekende liedje poetsen, poetsen, poetsen) hebben een Fiat busje om hun dames te vervoeren. Hun Fiat Scudo biedt ruimte aan 9 personen dus is al behoorlijk gevuld met de ouders Alex en Anne en hun zes dochters. Zelfs hun tijdelijke Braziliaanse gastdochter past er dus gewoon bij maar dan zit dus bus dus wel gewoon helemaal vol. Op vakantie is de aanhanger dan ook echt noodzakelijk.

Familie Lopez

Bij de familie Lopez voedt vader Jay zijn kinderen alleen op, wat hij op een hele leuke en relaxte manier doet. Vader Jay is inmiddels de meest begeerde alleenstaande vader in Nederland volgens mij door dit programma dus ik weet niet hoe lang hij nog alleenstaand zal blijven. Vader Jay rijdt rond in een Volvo XC90 dus ook nog eens een stoere oplossing als zevenzitter. Uit eigen ervaring ben ik het helemaal eens met deze keuze.

Laat weten hoe groot jouw gezin is en hoe jij deze vervoert… Ik ben benieuwd…