Geurtsen Groep zoekt schademonteur – vacature


8 apr 2023

Geurtsen Groep zoekt schademonteur – vacature

7zitter.nl wordt beheerd door de Geurtsen Groep uit Veenendaal, dé zevenzitter specialist van Nederland. Binnen de afdeling schadeherstel hebben we de volgende vacature:

Als Autoschadehersteller ben je de hele dag bezig met het herstellen, de- en monteren, voorbereiden van verschillende schades. Van spot-repair, restylen tot grote autoschades: jij draait je hand er niet voor om. Doordat je heel precies bent ga je altijd voor het beste eindresultaat en een tevreden klant. Door jouw ervaring kan je zelfstandig aan de slag in het vak. Je bent nieuwsgierig naar moderne reparatietechnieken en wil graag verder ontwikkelen. Of wil je het vak leren? Als leerling kun je ook komen solliciteren!

We verwachten van jou:

· Je bent een Pietje precies!

· Zelfstandig werkend

· Collegiaal, passend binnen een klein overzichtelijk team

· Je bent minimaal MBO niveau 2 schadehersteller, of bereid deze opleiding te volgen

Wij bieden een prettige werkomgeving met een informele werksfeer met veel zelfstandigheid binnen je werkgebied. Ons schadeherstelbedrijf is volledig duurzaam ingericht en voorzien van de modernste technieken en spuitcabines. Verder zijn we goed bereikbaar, (op 3 minuten rijafstand van de A30). Je werkt samen met gezellige collega’s en bij ons staat werkplezier voorop.

Je mag van ons verwachten:

• Goede arbeidsvoorwaarden, goede salariëring

• Vaste werktijden

• Ruime mogelijkheden tot opleidingen/trainingen

• Klein en hecht team, samen maak je het!

Zoek jij een baan met werkplezier en de mogelijkheid tot ontwikkeling van je kennis en kunde, stuur jouw sollicitatie met motivatie en CV dan naar ons op of neem dan contact met ons op voor meer informatie:

Willem Geurtsen

t: 0637183537

mail: [email protected]