Cadillac opnieuw in Nederland biedt 7zitter mogelijkheden


21 sep 2010

Cadillac opnieuw in Nederland biedt 7zitter mogelijkheden

Er komen drie Cadillac modellen op de markt. Ten eerste is daar de CTS (Sedan, Station Wagon en Coupe). Dit is de goedkoopste Cadillac maar te klein voor een 7zitter. Ten tweede komt de Cadillac SRX op de markt. Dit model is in het verleden wel een 7zitter geweest. In 2010 is er een redesign geweest en is er gekozen de SRX kleiner te maken. Hierdoor is de auto aanzienlijk korter geworden in zowel de wielbasis als de totale lengte. Helaas is dus ook deze midsize SUV geen optie voor iemand die een 7zitter zoekt.

Tenslotte wordt de Cadillac Escalade ook naar Nederland gebracht. En jawel dit is een echte 7zitter. Standaard heeft deze grote SUV de indeling 2-2-3 en er is zelfs een 8zitter van te maken door op de tweede zitrij een een extra bankje aan te schaffen. De prijzen van de Escalade liegen er niet om zo meldt de Autovisie. Een Escalade 6.0 V8 Hybrid Aut. Sport Luxury moet € 114.380,- kosten en de 6.2 V8 Aut. Spiort Luxury heb je voor € 125.780,-. Maar dan heb je ook wel wat!!!

De Escalade moet gaan concurreren met de Mercedes-Benz G-Klasse en auto’s als de Audi Q7.

Nu komt het goed uit dat wij uit Amersfoort komen want een proefrit bij Nefkens moet dan toch te regelen zijn zou je zeggen. Als die heeft plaatsgevonden dan komen hier zeker de resultaten!