#AutoRAI2015 – Nissan Evalia e-NV200


17 apr 2015

#AutoRAI2015 – Nissan Evalia e-NV200

Van de Nissan Website:

Dankzij 20 jaar ervaring en onderzoek is de lithium-ion-accu van de nieuwe Nissan e-NV200 EVALIA compact, krachtig, veilig en duurzaam. De accu bevindt zich onder de bestelbus en geeft u op die manier meer ruimte in de laadruimte en de cabine, zonder dat dit van invloed is op het bereik (tot 200 km op één enkele lading) of de snelheid (tot 145 km/h). En rekening houdend met de minimale invloed op het milieu van de Nissan e-NV200 EVALIA, is de lithium-ion-accu ook meer dan 95% recyclebaar.

Bij Nissan zijn wij zo zeker van onze revolutionaire lithium-ion-accu, dat wij met terugwerkende kracht de garanties van alle eigenaren in Europa verlengen. Nu zijn alle bestuurders van een Nissan e-NV200 EVALIA voorzien van een garantie wanneer de capaciteit van de accu onder de 9 van de 12 streepjes komt in minder dan 5 jaar of 100.000 km. Dit betekent een gegarandeerde hoge prestatie van uw elektrische bestelbus op de lange termijn.

Net zoals bij de Nissan LEAF is het thuis opladen van uw e-NV200 EVALIA heel eenvoudig. Met de 6 kW oplader laadt u uw elektrische bestelbus in minder dan 4 uur op met een 32A thuislaadeenheid. En u hebt natuurlijk ook altijd de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden via een normaal stopcontact thuis. De leds op het dashboard geven de laadstatus aan. Om het opladen van de lithium-ion-accu van uw Nissan e-NV200 EVALIA te stoppen, hoeft u alleen de stekker uit het stopcontact te halen. Meer informatie over de verschillende manieren om uw elektrische bedrijfsauto op te laden vindt u hier beneden.

Taxi in Amsterdam: http://www.newsroom.nissan-europe.com/nl/nl-nl/Media/Media.aspx?mediaid=130977