Actiemodel van Renault: Grand Espace S̩rie Limit̩e Celsium Рveel luxe en voordeel


26 feb 2010

Actiemodel van Renault: Grand Espace S̩rie Limit̩e Celsium Рveel luxe en voordeel

De basis voor het actiemodel is de Dynamique-uitvoering van de Espace. Wat er aan extra’s aan toe wordt gevoegd is onder meer een metaalkleur, parkeersensoren achter, meesturende bi-xenonkoplampen voorzien van koplampsproeiers en een panoramisch schuif-/kanteldak. De comfortabele stoelen zij bekleed met donkere halflederen bekleding met de witte stiksels. Verschillende zwarte, hoogglans accenten geven het interieur een nog luxere uitstraling. Het mooi geïntegreerde audio- en navigatiesysteem met kleurenscherm, 6-cd-wisselaar, mp3-ondersteuning en Bluetooth-technologie maken dit tot een zeer complete uitvoering.

Onder de motorkap ligt de krachtige 2.0-turbobenzinemotor met 170 pk (125 kW). Dit is de beste en meest betrouwbare motor uit de Espace serie. Een handmatig te bedienen zesversnellingsbak is standaard. Indien gewenst levert Renault een automatische versnellingsbak die een volautomatische of semi-automatische functie heeft, waarbij de bestuurder zelf kan schakelen. De prijzen van de Espace Série Limitée Celsium beginnen bij 41.990 euro. Die van de Grand Espace Série Limitée Celsium starten bij 43.690 euro.

Sinds twee weken rij ik zelf in een Renault Grand Espace (Initiale) en moet zeggen dat de ervaringen tot nu toe goed zijn. Binnenkort zal ik er op deze site uitgebreider verslag van doen…