Toyota ProAce City Verso


  • Benzine
  • Elektrisch

Producties

  • 5-deurs, MPV, 2020-
  • 5-deurs, MPV, 2021- (ProAce City Verso Electric)

Algemene informatie

De Toyota ProAce Verso is een MPV die vanaf 2020 leverbaar is in Nederland. De Toyota ProAce Verso is leverbaar in Nederland vanaf 2016. De ProAce City Verso wordt geproduceerd door de PSA Group, die in 2016 gezamenlijk een serie personenbusjes maakten. Dit betreft de Citroën JumpyPeugeot Expert CombiFiat Scudo en de Peugeot Traveller. Veel van deze PSA-Group personenbusjes zijn dan ook in de basis nagenoeg hetzelfde. Dit worden ook wel ‘Eurovans’ genoemd.

Energielabel

Het meest recente model (2020-) van de Toyota ProAce City Verso is beschikbaar met de volgende Energielabels

Ruimte

De Toyota ProAce City Verso heeft eenzelfde ruimte als de bestelvariant, maar benut deze optimaal met een tweede zitrij (drie stoelen met ISOFix of een bankje), die makkelijk toegankelijk gemaakt is door een schuifdeur. Optioneel wordt ook nog een derde, verstelbare zitrij geïnstalleerd, welke nodig is om meer dan vijf personen te vervoeren. Toyota benadrukt hierbij dat alle zitplaatsen door volwassenen kunnen worden gebruikt. Omdat zowel de bankjes als stoelen inklapbaar zijn, gaat er hiermee weinig ruimte verloren. Dit zorgt ervoor dat de Toyota ProAce Verso zeer praktische gezinsauto genoemd mag worden. Toyota stelt zelf: “Met keuze uit twee lengtematen en de mogelijkheid van maximaal zeven zitplaatsen, biedt de Proace City Verso alle ruimte voor u en uw passagiers. In het interieur vindt u veel slimme opbergvakken waarin u alles kunt opbergen wat uw nodig heeft.”

Techniek

De ProAce Verso wordt enkel geleverd met benzinemotoren. Hierbij kan gekozen worden tussen een handgeschakelde 1.2 Turbo met 110 pk of een automatisch geschakelde 1.2 Turbo met 130 pk. Ook is de ProAce City Verso volledig elektrisch beschikbaar.

max pk

Beschikbaarheid

Nieuw leverbaar: ja

Aanbod occasions: beperkt

De ProAce Verso is nieuw leverbaar bij de dealer; het aantal occasions is echter beperkt. Bezoek voor meer informatie over de ProAce Verso de Nederlandstalige website van Toyota.

Zie ook: