Peugeot Traveller


  • Diesel
  • Elektrisch

Producties

  • 4-deurs, Bestelwagen, 2016-

Algemene informatie

De Peugeot Traveller is een uitvoering van de Peugeot Expert Combi die vooral gericht is op luxe personenvervoer voor gezinnen. De Expert Combi is immers meer gericht op zakelijk personenvervoer. Op het gebied van zevenzitters komt de Traveller veel overeen met de Citroën Jumpy CombiFiat ScudoToyota ProAce Verso en dus de Peugeot Expert Combi. Deze werden in 2016 gezamenlijk geproduceerd door de PSA Group en in 2019 kwamen daar ook de Opel Vivaro en de Zafira Life bij. Veel van deze PSA-Group personenbusjes zijn dan ook in de basis nagenoeg hetzelfde. Met deze modellen wilde PSA kunnen concurreren met succesvolle minivans als de Volkswagen Multivan. De Traveller wordt gezien als de opvolger van de Peugeot Partner Tepee, het personenbusje dat tot 2018 werd geproduceerd.

Ruimte

Volgens Peugeot is de Traveller ‘ontworpen om de bestuurder en passagiers veel ruimte en comfort te bieden’. De Traveller biedt ruimte voor 6 tot en met 9 personen.

Techniek

De Traveller is beschikbaar met dieselmotoren en een elektrische variant. Bij de dieselmotoren is er de keuze tussen de 1.5 BlueHDi met een vermogen van maximaal 95 of 115 pk en de 2.0 BlueHDi met 150 of 180 pk. Bij de elektrische variant kan gekozen worden tussen een elektromotor met 50 kWh of 75 kWH.

max pk

Beschikbaarheid

Nieuw leverbaar: ja

Aanbod occasions: beperkt

De Traveller is nog steeds leverbaar bij de dealer, maar wordt beperkt als zevenzitter aangeboden op de tweedehands markt. Bezoek voor meer informatie over de Peugeot Traveller de Nederlandse dealerwebsite van Peugeot.

Bekijk ook: